Wij zijn yisual!

Ken je ons al?

Wij zijn Yisual, marktleider in vastgoedpromotie in Nederland en België. We zijn leergierig, inventief en vormen op dit moment een team van meer dan 30 professionals. Met ons creatieve online platform en onze slimme tools maken we het klanten makkelijk om geautomatiseerd visueel krachtige promotiematerialen te ontwikkelen. Wij zoeken uitdaging in onze functie en gezelligheid op de werkvloer. We creëren samen nieuwe projecten. Anderzijds besteden we naast het werk tijd aan gezellige borrels, potjes pingpong, een jaarlijks volleybaltoernooi en andere momenten samen. We groeien, ook als team, maar zorgen er samen voor dat de betrokkenheid blijft.

 We kijken naar wie je bent

Kennis en ervaring vinden wij niet het belangrijkste. Vanuit vertrouwen geven we je verantwoordelijkheid. We vinden het naast je vaardigheden vooral van belang dat jouw enthousiasme en de match met je (nieuwe) collega’s er is. De rest kun je leren door te doen. Dit geldt ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We geven je veel vrijheid in de manier waarop je je werk uitvoert. We zorgen daarbij dat het “wat” bekend is, zodat jij kan uitvinden hoe je dit wilt bereiken.

Samen delen we momenten van trots

We vinden het belangrijk dat je trots bent op jezelf, jouw collega’s en de organisatie. Onze maandelijkse releaseparty is hier een mooi voorbeeld van: we laten elkaar graag zien waar we aan gewerkt hebben en waar we trots op zijn. Zo zorgen we ervoor dat iedereen gezien wordt en jouw werk er daadwerkelijk toe doet. En dat is volgens ons het allerbelangrijkste in het krijgen van voldoening in je werk!

"We werken in Nederland al voor 60-70% van de totale vastgoedmarkt en zijn tevens actief in België en een stuk van Frankrijk. We willen graag nog verder uitbreiden naar andere landen en zijn daarnaast druk met een aantal concepten voor andere branches en een concept voor de consumentenmarkt."

Micha - CEO

Onze hoogtepunten

We zitten in een sneltrein sinds 2014 en we zijn niet van plan om binnenkort af te remmen. Sterker nog, we geven nog wat gas bij en racen momenteel ook door België en Frankrijk.

2014

Yisual opgericht

Op nieuwjaarsdag 2014 is Yisual opgericht door onze CEO Micha.

2015

Ons eerste kantoor binnen innovatiehub Dockwize

2016

10 medewerkers in dienst

2016

Op naar een groter kantoor binnen Dockwize

2017

Marktleider in Nederland

Maar liefst 60% van het aanbod op Funda wordt gepromoot met onze marketingmaterialen!

2019

Op naar een nóg groter kantoor

2020

Yisual breidt uit naar de Belgische markt

2020

20 medewerkers in dienst

We blijven groeien!

2022

25+ medewerkers

2023

Extra kantoorruimte

We groeien weer ons jasje uit, tijd voor een kantooruitbreiding!

2024

Lancering Yisual AI

Met de lancering van 10 geavanceerde AI tools bewerken onze klanten nu direct zelf hun afbeeldingen! Zo hebben makelaars de mogelijkheid om de potentie van een woning te tonen met ruim 100 stijlvarianten, ruimen ze een woning op met één druk op de knop of vervangen ze een familiefoto door een modern schilderij.

2024

30+ medewerkers

Yisual Nederland
Edisonweg 53 K
4382 NV Vlissingen
0118 700 237
info@yisual.com

Yisual België
Avenue du Boulevard 21
1210 Brussel, België
+32 (0)3 376 45 05
info@yisual.com
Vragen?
HR-medewerker Myrthe staat voor je klaar!

myrthe@yisual.com
0118 700 237